Brezplačna dostava
Domov| nadomestni stroki| serija aegis| GeekVape h45 (aegis hero 2) prazna kartuša 4ml (2kos/paket) rte izdaja (rdeča in bela) - Geek Vape Parts 408T189

GeekVape h45 (aegis hero 2) prazna kartuša 4ml (2kos/paket) rte izdaja (rdeča in bela) - Geek Vape Parts 408T189

Model: : 408T189

Običajna cena Cena ni na voljo
powerby cards

Prazna kartuša geekvape h45 (aegis hero 2) je zasnovana za komplet modulov za geekvape h45 (aegis hero 2). prazna kartuša geekvape h45 (aegis hero 2) ohranja kapaciteto 4 ml in tuljavo 0,4 ohm/0,6 ohm serije geekvape b ter ima nastavljiv zgornji pretok zraka in zasnovo zgornjega polnjenja brez puščanja.

paket vključuje


2x geekvape h45 (aegis hero 2) prazna kartuša (4ml)

Nov postopek pošiljanja in obvestila o sledenju

 

Ponosni smo na hitro obdelavo vašega naročila, saj večina naročil zapusti naš obrat v manj kot 24 urah. V obdobjih velikega povpraševanja lahko obdelava traja do 72 ur. Za zagotavljanje hitre dostave vaših paketov uporabljamo zanesljivo dostavno mrežo za vape pošto.

 

Na blagajni boste prejeli način pošiljanja in predvidene čase dostave, ki se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in lokalnega ponudnika storitev. E-poštno sporočilo za sledenje vam bo samodejno poslano, ko bo naročilo obdelano v našem obratu.

 

*Upoštevajte, da so vsi tranzitni časi ocenjeni in ne vključujejo vikendov ali praznikov.

 

Če se nahajate na srednjem zahodu ali vzhodni polovici ZDA, bo vaše naročilo morda podvrženo dvostopenjskemu postopku pošiljanja.

 

Če želite optimizirati prihranke in prihraniti pri stroških pošiljanja, razmislite o nakupu naročila v velikem obsegu.

 

PUDOpoint – možnost prevzema v lokalnem podjetju

 

Ponosni smo, da sodelujemo s podjetjem PUDOpoint, da vam ponudimo udoben in varen okenec za prevzem v lokalnem podjetju v vaši bližini!

 

Naša ekipa bo vaš paket poslala na lokacijo PUDO, ki ste jo izbrali na blagajni glede na iskanje po poštni številki. Ko je naročilo dostavljeno na lokacijo podjetja, boste prejeli e-poštno obvestilo, da je pripravljeno za prevzem, z lokacijo naslova, številko naročila in delovnim časom podjetja.

 

Pakete lahko prevzamete ob času in na kraju, ki vam ustreza, ne da bi vas skrbelo, ali bodo paketi ostali pred vašimi vrati, ko ste zunaj!

 

Novo pokritje storitev

 

Morda boste opazili, da nekaterim našim strankam ne moremo pošiljati, predvsem zaradi logističnih omejitev ali pomanjkanja storitev regionalnega prevoznika na nekaterih območjih v celinskih ZDA. Vendar pa se naša mreža pošiljanja z več kot 20 lokalnimi regionalnimi prevozniki tedensko širi, zato se prijavite, da boste obveščeni, ko vam bomo spet lahko pošiljali!

 

Če ne moremo poslati na vaš cilj, bo na blagajni prikazano obvestilo. Obvezno preverite naš pregledovalnik poštnih številk in se prijavite na obvestila. Poleg tega se prijavite pri nas pozneje, saj vsak teden dodajamo pokritost storitev.

 

Zahtevana storitev podpisa odraslih

 

V skladu z zvezno jurisdikcijo in zakoni bo za vsa poštna naročila vape zahtevala uporabo potrditve podpisa odrasle osebe (21+) ob dostavi za pakete, ki vsebujejo izdelke, povezane z e-cigaretami. Za prejem tega paketa mora prejemnik dostaviti uslužbencu za potrditev starosti pokazati ustrezno osebno izkaznico s fotografijo.

 

Storitev Adult Signature zahteva dodatno plačilo 7 USD, cene pa bodo prikazane med postopkom nakupa. Če vam bolj ustreza, lahko vašo opremo za vape pošljemo na poslovni naslov. Ne moremo pošiljati na poštne predale.

 

Časovnice pošiljanja in ravnanja

 

Obdelava lahko traja od 24 do 72 delovnih ur, preden je odposlano za vsa naročila. Po obdobju obdelave bo kupcu samodejno poslano e-poštno sporočilo za sledenje, da potrdi, da je paket v zadnji fazi izpolnitve. Način pošiljanja in predvideni časi dostave bodo navedeni na blagajni, odvisno od vaše lokacije.

 

Mednarodni paketi – ocena ni na voljo, sledenje bo pokazalo gibanje iz našega obrata in potem, ko bo prispel v vašo državo (če niste prejeli nobenih posodobitev, se obrnite na lokalno carinsko agencijo).

 

Opomba: med naporno praznično sezono ali povečano prodajo lahko obdelava traja do 5 delovnih dni. Naša ekipa se vsak dan trdo trudi zagotoviti, da stranke prejmejo pakete čim prej, zato zelo cenimo vašo potrpežljivost.

 

Naročila obdelujemo od ponedeljka do petka od 8.00 zjutraj po pacifiškem standardnem času do 16.00 po pacifiškem standardnem času. Dostavni prevozniki ne obdelujejo naročil ob vikendih in Prazniki.

 

Vrni pošiljatelju

 

Morebitne storitve ponovnega pošiljanja so pri geekvapeslovenija ova lastna presoja.

 

Če nam je paket vrnjen zaradi nedostavljivega naslova, kot je napačen ali nepopoln naslov, nismo dolžni vrniti kupnine ali poslati nadomestnega blaga na naše stroške. Če nam je blago vrnjeno nazaj v našem obratu, bo vračilo ponujeno zmanjšano za poštne stroške.

 

Če je paket vrnjen pošiljatelju, ker prevoznik ni mogel prevzeti podpisa odrasle osebe in dokazila o osebni izkaznici, geekvapeslovenija si pridržuje pravico, da od vračila naročila odšteje 15 $ nadomestila za obnovitev zalog. Poleg tega geekvapeslovenija si pridržuje pravico do ponovnega pošiljanja nadomestnega naročila šele potem, ko nam je bil originalni paket vrnjen in obdelan, in nam ga ni treba ponovno poslati na naše stroške.

 

Državni predpisi

 

Naročila s prepovedanimi predmeti bodo odstranjena in preklicana iz naročila, pod pogojem, da bo celotno naročilo preklicano in povrnjeno, preostali del paketa pa bo normalno obdelan.

 

Vsa prodaja Vape je bila omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

 

države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah in Vermont

Mesta - San Francisco, Anchorage

 

Prodaja e-tekočine z okusom je omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

 

Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Mesta - Chicago, Washington DC

 

Upoštevajte, da navedeni seznam omejitev ni izčrpen. Omejitve se lahko razlikujejo glede na državo in se lahko razširijo na različne kategorije izdelkov znotraj vsake jurisdikcije v državi. Poleg tega je uporaba kuponov lahko omejena zaradi omejitev posamezne jurisdikcije.

 

Mednarodna naročila

 

Če vaša država/država ni navedena med postopkom nakupa, trenutno ne moremo sprejeti plačila iz vaše države ali poslati vanjo.

 

Vsi prodani izdelki so navedeni ne bo samodejno pretvorjeno v vašo lokalno valuto. geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene stroške pretvorbe, povezane z mednarodnimi naročili.

Vse dajatve, davki, DDV in kakršni koli stroški, povezani s storitvijo pošiljanja, niso zajeti in stranke so odgovorne za ta plačila. Poleg tega geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene pakete, ki jih zasežejo ali ustavijo organi, ali za morebitne pristojbine, ki so potrebne za mednarodne dolžnosti.

 

Zaradi kakršnih koli razlogov, zaradi katerih je paket povzročil kakršne koli dodatne stroške pošiljanja, kot je zavrnitev s strani carine, dostava na napačen naslov ali poslana nazaj pošiljatelju s strani stranke, je treba dodatne stroške odšteti od prvotnega plačila.

 

Zelo priporočamo, da se obrnete na lokalne oblasti za več pravil in predpisov v zvezi z elektronskimi cigaretami in izdelki za uparjanje.

 

Izgubljeni in nedostavljeni paketi

 

Izgubljeni ali nedostavljeni paketi niso odgovorni geekvapeslovenija, morebitne težave, ki izhajajo iz neprejetih paketov, pa mora rešiti kupec z uporabo tretjega ponudnika. geekvapeslovenija si prizadeva vzdrževati in reševati takšne zadeve, vse napake pri pošiljanju pa je treba prijaviti v 48 urah po zadnji posodobitvi sledenja.

 

geekvapeslovenija ne bo odgovoren za pakete, ki so prikazani kot Dostavljeni, ko so poslani tretjim prevoznikom. Vse težave, ki se pojavijo pri takih pošiljkah, ki so označene kot dostavljene mora stranka rešiti s tretjim podjetjem za dostavo.

 

Upoštevajte, da bodo napačni in nepopolni naslovi, ki jih vnese uporabnik, povzročili zamude, vračila in druge težave, ki bodo vplivale na uspešno pošiljanje vašega naročila. geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene in vse stroške, povezane z napačnimi in nepravilnimi predložitvami naslovov, ki jih vnese uporabnik.

 

Kako se pošiljajo nadomestni deli?

 

Vse nadomestne pošiljke in garancijske pošiljke se pošiljajo s standardno dostavo.

 

 

GeekVape h45 (aegis hero 2) prazna kartuša 4ml (2kos/paket) kristalno zlato - Geekvape For Sale 408T195 €11.14 GeekVape h45 (aegis hero 2) prazna kartuša 4ml (2kos/paket) kristalno zlato - Geekvape For Sale 408T195 GeekVape e100 pod Črna - Geek Vape Parts 408T199 GeekVape e100 pod Črna - Geek Vape Parts 408T199 €16.72
Paypal Visa Payments
avtorske pravice © 2024 Geekvapeslovenija.

OPOZORILO: Izdelki, ki se prodajajo na Geekvapeslovenija.com lahko vsebuje nikotin, kemikalijo, ki povzroča močno odvisnost. Izdelki, ki so na voljo na spletnem mestu, niso namenjeni mladoletnikom, mlajšim od 18 let, nosečnicam ali doječim materam, posameznikom s kardiovaskularnimi težavami, osebam z motnjami epileptičnih napadov ali vsem, ki bi se morali izogibati uporabi tobačnih ali nikotinskih izdelkov iz zdravstvenih razlogov. Elektronske cigarete vedno hranite izven dosega otrok.

Nov postopek pošiljanja in obvestila o sledenju

 

Ponosni smo na hitro obdelavo vašega naročila, saj večina naročil zapusti naš obrat v manj kot 24 urah. V obdobjih velikega povpraševanja lahko obdelava traja do 72 ur. Za zagotavljanje hitre dostave vaših paketov uporabljamo zanesljivo dostavno mrežo za vape pošto.

 

Na blagajni boste prejeli način pošiljanja in predvidene čase dostave, ki se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in lokalnega ponudnika storitev. E-poštno sporočilo za sledenje vam bo samodejno poslano, ko bo naročilo obdelano v našem obratu.

 

*Upoštevajte, da so vsi tranzitni časi ocenjeni in ne vključujejo vikendov ali praznikov.

 

Če se nahajate na srednjem zahodu ali vzhodni polovici ZDA, bo vaše naročilo morda podvrženo dvostopenjskemu postopku pošiljanja.

 

Če želite optimizirati prihranke in prihraniti pri stroških pošiljanja, razmislite o nakupu naročila v velikem obsegu.

 

PUDOpoint – možnost prevzema v lokalnem podjetju

 

Ponosni smo, da sodelujemo s podjetjem PUDOpoint, da vam ponudimo udoben in varen okenec za prevzem v lokalnem podjetju v vaši bližini!

 

Naša ekipa bo vaš paket poslala na lokacijo PUDO, ki ste jo izbrali na blagajni glede na iskanje po poštni številki. Ko je naročilo dostavljeno na lokacijo podjetja, boste prejeli e-poštno obvestilo, da je pripravljeno za prevzem, z lokacijo naslova, številko naročila in delovnim časom podjetja.

 

Pakete lahko prevzamete ob času in na kraju, ki vam ustreza, ne da bi vas skrbelo, ali bodo paketi ostali pred vašimi vrati, ko ste zunaj!

 

Novo pokritje storitev

 

Morda boste opazili, da nekaterim našim strankam ne moremo pošiljati, predvsem zaradi logističnih omejitev ali pomanjkanja storitev regionalnega prevoznika na nekaterih območjih v celinskih ZDA. Vendar pa se naša mreža pošiljanja z več kot 20 lokalnimi regionalnimi prevozniki tedensko širi, zato se prijavite, da boste obveščeni, ko vam bomo spet lahko pošiljali!

 

Če ne moremo poslati na vaš cilj, bo na blagajni prikazano obvestilo. Obvezno preverite naš pregledovalnik poštnih številk in se prijavite na obvestila. Poleg tega se prijavite pri nas pozneje, saj vsak teden dodajamo pokritost storitev.

 

Zahtevana storitev podpisa odraslih

 

V skladu z zvezno jurisdikcijo in zakoni bo za vsa poštna naročila vape zahtevala uporabo potrditve podpisa odrasle osebe (21+) ob dostavi za pakete, ki vsebujejo izdelke, povezane z e-cigaretami. Za prejem tega paketa mora prejemnik dostaviti uslužbencu za potrditev starosti pokazati ustrezno osebno izkaznico s fotografijo.

 

Storitev Adult Signature zahteva dodatno plačilo 7 USD, cene pa bodo prikazane med postopkom nakupa. Če vam bolj ustreza, lahko vašo opremo za vape pošljemo na poslovni naslov. Ne moremo pošiljati na poštne predale.

 

Časovnice pošiljanja in ravnanja

 

Obdelava lahko traja od 24 do 72 delovnih ur, preden je odposlano za vsa naročila. Po obdobju obdelave bo kupcu samodejno poslano e-poštno sporočilo za sledenje, da potrdi, da je paket v zadnji fazi izpolnitve. Način pošiljanja in predvideni časi dostave bodo navedeni na blagajni, odvisno od vaše lokacije.

 

Mednarodni paketi – ocena ni na voljo, sledenje bo pokazalo gibanje iz našega obrata in potem, ko bo prispel v vašo državo (če niste prejeli nobenih posodobitev, se obrnite na lokalno carinsko agencijo).

 

Opomba: med naporno praznično sezono ali povečano prodajo lahko obdelava traja do 5 delovnih dni. Naša ekipa se vsak dan trdo trudi zagotoviti, da stranke prejmejo pakete čim prej, zato zelo cenimo vašo potrpežljivost.

 

Naročila obdelujemo od ponedeljka do petka od 8.00 zjutraj po pacifiškem standardnem času do 16.00 po pacifiškem standardnem času. Dostavni prevozniki ne obdelujejo naročil ob vikendih in Prazniki.

 

Vrni pošiljatelju

 

Morebitne storitve ponovnega pošiljanja so pri geekvapeslovenija ova lastna presoja.

 

Če nam je paket vrnjen zaradi nedostavljivega naslova, kot je napačen ali nepopoln naslov, nismo dolžni vrniti kupnine ali poslati nadomestnega blaga na naše stroške. Če nam je blago vrnjeno nazaj v našem obratu, bo vračilo ponujeno zmanjšano za poštne stroške.

 

Če je paket vrnjen pošiljatelju, ker prevoznik ni mogel prevzeti podpisa odrasle osebe in dokazila o osebni izkaznici, geekvapeslovenija si pridržuje pravico, da od vračila naročila odšteje 15 $ nadomestila za obnovitev zalog. Poleg tega geekvapeslovenija si pridržuje pravico do ponovnega pošiljanja nadomestnega naročila šele potem, ko nam je bil originalni paket vrnjen in obdelan, in nam ga ni treba ponovno poslati na naše stroške.

 

Državni predpisi

 

Naročila s prepovedanimi predmeti bodo odstranjena in preklicana iz naročila, pod pogojem, da bo celotno naročilo preklicano in povrnjeno, preostali del paketa pa bo normalno obdelan.

 

Vsa prodaja Vape je bila omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

 

države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah in Vermont

Mesta - San Francisco, Anchorage

 

Prodaja e-tekočine z okusom je omejena na naslednje lokacije in se lahko razširi na druga območja, ki niso navedena tukaj:

 

Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Mesta - Chicago, Washington DC

 

Upoštevajte, da navedeni seznam omejitev ni izčrpen. Omejitve se lahko razlikujejo glede na državo in se lahko razširijo na različne kategorije izdelkov znotraj vsake jurisdikcije v državi. Poleg tega je uporaba kuponov lahko omejena zaradi omejitev posamezne jurisdikcije.

 

Mednarodna naročila

 

Če vaša država/država ni navedena med postopkom nakupa, trenutno ne moremo sprejeti plačila iz vaše države ali poslati vanjo.

 

Vsi prodani izdelki so navedeni ne bo samodejno pretvorjeno v vašo lokalno valuto. geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene stroške pretvorbe, povezane z mednarodnimi naročili.

Vse dajatve, davki, DDV in kakršni koli stroški, povezani s storitvijo pošiljanja, niso zajeti in stranke so odgovorne za ta plačila. Poleg tega geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene pakete, ki jih zasežejo ali ustavijo organi, ali za morebitne pristojbine, ki so potrebne za mednarodne dolžnosti.

 

Zaradi kakršnih koli razlogov, zaradi katerih je paket povzročil kakršne koli dodatne stroške pošiljanja, kot je zavrnitev s strani carine, dostava na napačen naslov ali poslana nazaj pošiljatelju s strani stranke, je treba dodatne stroške odšteti od prvotnega plačila.

 

Zelo priporočamo, da se obrnete na lokalne oblasti za več pravil in predpisov v zvezi z elektronskimi cigaretami in izdelki za uparjanje.

 

Izgubljeni in nedostavljeni paketi

 

Izgubljeni ali nedostavljeni paketi niso odgovorni geekvapeslovenija, morebitne težave, ki izhajajo iz neprejetih paketov, pa mora rešiti kupec z uporabo tretjega ponudnika. geekvapeslovenija si prizadeva vzdrževati in reševati takšne zadeve, vse napake pri pošiljanju pa je treba prijaviti v 48 urah po zadnji posodobitvi sledenja.

 

geekvapeslovenija ne bo odgovoren za pakete, ki so prikazani kot Dostavljeni, ko so poslani tretjim prevoznikom. Vse težave, ki se pojavijo pri takih pošiljkah, ki so označene kot dostavljene mora stranka rešiti s tretjim podjetjem za dostavo.

 

Upoštevajte, da bodo napačni in nepopolni naslovi, ki jih vnese uporabnik, povzročili zamude, vračila in druge težave, ki bodo vplivale na uspešno pošiljanje vašega naročila. geekvapeslovenija ni odgovoren za nobene in vse stroške, povezane z napačnimi in nepravilnimi predložitvami naslovov, ki jih vnese uporabnik.

 

Kako se pošiljajo nadomestni deli?

 

Vse nadomestne pošiljke in garancijske pošiljke se pošiljajo s standardno dostavo.

 

 

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33